Under 2019 fyller IF Elfsborg 115 år. Något vi alltid värdesätter är våra trogna medlemmar och supportrar som funnits där i vått och torrt genom åren. Den 15e maj tar IF Elfsborg emot AFC Eskilstuna. En vacker majkväll spenderas som allra bäst på Borås Arena. Matchen till ära har IF Elfsborg ett erbjudande riktat till seniorer och våra trogna medlemmar som nyligen passerade 2000 till antalet för 2019.

Under året har IFE valt ut ett antal matcher som går under kategorin familjematch. Inför matchen den 15e maj gör vi en gemensam satsning, tillsammans med Borås Stad, för att bjuda in seniorer till matchbesök. Vi väljer samtidigt att premiera våra trogna medlemmar inför matchen.

Är du medlem i IF Elfsborg? Inför matchen kan du som medlem köpa sittplatsbiljett för 100 kr styck samt ståplatsbiljett för 50 kr styck. Speciallänkarna mailas ut till alla medlemmar som registrerat sin e-post.  (Max fem biljetter kan köpas per medlem). Erbjudandet gäller till och med 14e maj.  För frågor maila medlem@elfsborg.se

Du kan självklart bli medlem i IF Elfsborg inför matchen och ta del av erbjudandet. 

Uppladdning för seniorer i Simonsland. Förboka korv med bröd samt och matchbiljett (sittplats långsida) för 120 kr. Du är självklart välkommen även om du redan har biljett. Vi träffas inför matchen på Träffpunkt Simonsland från 16.30. Ett gäng gamla spelarprofiler kommer att finnas på plats för uppladdnng och intervjuer. Efter uppladdningen hoppas vi att många av seniorerna går med i gemensam marsch till arenan. Anmälan görs till någon av mötesplatserna eller till Petri.Pitkanen@boras.se senast tisdag 14 maj.