Under onsdagen tar IF Elfsborg emot AFC Eskilstuna på Borås Arena med avspark 19.00. Ta med vänner eller familj och stötta ’di gule’ till seger på plats! 

Nedan följer samlad information inför matchen.

Köp din biljett i förköp – Passa på att besök vår populära familjeläktare 

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via den här länken eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar två timmar innan avspark.

Vår nya familjeläktare på Ålgårdsläktaren har fått en bra start där barnfamiljer fyllt upp platserna .  Även denna match kommer vi att dela ut flaggor till alla barn och få med familjesektionen i att stötta ’di gule’ på planen. Från 18.15 kommer spelare att finnas på plats utanför IF Elfsborgs kansli för autografskrivning till alla barn. Matchens flaggbärare kommer ifrån Kinna IF.

Köp förköp till familjeläktaren.

 

Handla gula souvenirer före matchen

IF Elfsborg i samarbete med våra supportrar, Intersport och Umbro arbetar för att färga hela Borås Arena gul. Före matchen kan du köpa IF Elfsborgs souvenirer hos Intersport i Knalleland (under deras ordinarie öppettider). Men du kan även besöka de försäljningsställen som finns på Borås Arena i form av butiken i pausytan på Sjuhäradsläktaren och den mobila butik som finns utanför Ålgårdsläktaren före match.  Årets replica av matchtröjan har sålt väldigt bra och med tanke på att prognoserna talar om sol  hoppas vi att få se många som bär gul tröja på arenan. Kolla in hela sortimentet av souvenirer här.

På Elfsborgsläktaren säljer Guliganerrna i vanlig ordning souvenirer i försäljningsluckan på ståplats före avspark.

Seniorsatsning tillsammans med Träffpunkt Simonsland och mötesplatserna för seniorer i Borås

Inför matchen har IF Elfsborg gått ut med ett erbjudande till seniorer i Borås. Från 16.30 sker uppladdning på träffpunkt Simonsland innan hela gruppen tar sig tillsammans och ser matchen på sittplats.

Vi uppmärksammar medlemskapet i IF Elfsborg

IF Elfsborg har passerat 2000 medlemmar och som ett tack till våra trogna medlemmar har IFE inför matchen erbjudit kanonpriser på både sittplats och ståplatsbiljetter som ett tack för stödet i med och motgång.  Är du ännu inte medlem i IF Elfsborg? Läs mer och bli det idag.

Utökat matutbud för säsongen på Elfsborgsläktaren

För våra besökare på ståplats finns det från och med hemmapremiären mot Hammarby ett förstärkt matutbud på pausytan.  För 50 kr (introduktionspris) finns det kebab i bröd för dig som vill komplettera den klassiska korven med en annan maträtt. Danske kungen som driver kioskverksamheten erbjuder nu även vegetarisk korv för de som önskar och frågar efter det i kioskerna. Kom tidigt till arenan på och insup atmosfären.