Supporterinfo: Djurgården – IF Elfsborg

IF Elsborg reser tll Stockholm för match mot Djurgårdens IF den 19 maj. Supporterinfo är för dig som planerar att stötta IFE på plats.

Guliganernas resealternativ

Ingen organiserad bussresa kommer att arrangeras denna match. Istället löser Guliganernas medlemmar resa med privata alternativ.

Spelplats Tele2-Arena

Kapacitet: 33 000

Arenaskiss: Hittar du på den här länken

Hitta dit:

Adressen till Tele2 Arena är Arenaslingan 14, 121 77 Johanneshov

Tunnelbana/Tvärbanan

Ta tunnelbanans gröna linje 19 eller 29 mot Hagsätra/Högdalen, kliv av på stationen som heter Globen.

Även tvärbanan stannar vid stationerna Globen och Gullmarsplan.

Bil

För den som vill köra bil finns det gott om parkeringsplatser i närheten av arenan men man rekommenderar från arrangörens sida att bilresenärer är ute i god tid.

Biljetter:

Det går att lösa biljett i insläppet till bortasektionen. Men vi rekommenderar som vanligt alla Elfsborgare att köpa förköp inför matcherna.

För att stå på bortasektionen med andra Elfsborgare. Välj den norra nedre kortsidan, förköpsbiljetter kan köpas på den här länken.

Biljetterna kostar 130 kr exkl. serviceavgift per biljett

Uppladdning:

Det planeras ingen uppladdning inför den här matchen utan supportrar kommer att åka direkt till arenan. Väl inne på bortasektionen finns pub med servering och mat, åldersgräns 20 år för att vistas i pubdelen. I övrigt kiosker med standardutbud.

Supporterservice:

IF Elfsborgs SLO, Roger Gröndahl, kommer att finnas på plats för att underlätta för alla tillresta supportrar. För frågor eller önskemål, ring Roger på 070-558 41 49

För mer information följ SLO IF Elfsborg på facebook samt twitter.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen kan komma att faktureras till IF Elfsborg. 

Annonser
Annonser

Senaste Nyheterna

Annonser
Huvudsponsorer
Officiella sportleverantörer