Bra Kompis Klassfotboll år 2019 innebar folkfest på Ryda Sportfält när över 2400 barn spelade fotboll med sina klasser under två dagar. IF Elfsborgs spelartrupp fanns på plats under lördagen innan avresa till Kalmar och samtliga barn som spelade turneringen har en fribiljett att hämta ut till IF Elfsborgs match på söndag mot BK Häcken. Ta med hela familjen och färga arenan gul!

IF Elfsborg arrangerar Bra Kompis Klassfotboll tillsammans med Byttorps IF. Turneringen vänder sig till barn ifrån 6 till 12 års ålder. Året turnering lockade 236 lag till två fullspäckade dagar på Ryda Sportfält med fokus på Fair Play och att vara just en ”bra Kompis”. Inför söndagens match mot BK Häcken kommer årets Fair Play-pris att delas ut.

 Lös in ditt värdebevis – bjud med hela familjen!

Alla barn som spelade turneringen har i sitt deltagarpaket fått ett värdebevis till IF Elfsborg. Med värdebeviset kan du lösa in och få en gratisbiljett till IF Elfsborg – BK Häcken på söndag 2 juni till barnet som spelat turneringen. Samtidigt kan du köpa till biljetter till föräldrar och syskon för halva priset.  75 kr vuxen samt 50 kr ungdom. Besök biljetthuset vid Borås Arena för inlösen av värdebevis och köp av biljetter.  Tänk på att vara ute i god tid, biljetterna gäller till Knallelandsläktaren dit entrén öppnar 13.30 på söndag.

Före matchen kommer det att finnas ett aktivitetsområde för alla barn bakom läktaren. Under matchen ser vi fram emot en barnklack som är med och stöttar laget till seger!

Vi uppmanar alla barn att ta med sin deltagar t-shirt och färga arenan gul!

Har du tappat bort ditt värdebevis eller har du en fråga? Maila eric.sjolin@elfsborg.se