Kevin Kabran återvänder till norska IK Start efter att låneavtalet med IF Elfsborg nu löpt ut.

Kevin anlände tidigt i april 2019 till IF Elfsborg från IK Start. Anfallaren har under sina nio allsvenska framträdanden i IF Elfsborg gjort tre assist. Vi tackar Kevin för insatserna och önskar honom all lycka till i framtiden.
–Bara positivt, riktigt bra grabbar i laget. Det är klart att det känns trist att lämna IF Elfsborg men jag önskar grabbarna lycka till – jag tror att det kommer gå uppåt nu i höst, säger Kevin Kabran.

Manager Jimmy Thelin:
–Kevin har bidragit med professionalitet och gett allt för laget under tiden han har varit här. Han har tränat hårt och bidragit med sina egenskaper under våren på ett bra sätt. Vi tackar honom för hans insatser och önskar honom lycka till i framtiden.