Jesper Manns, 24, lämnar IF Elfsborg för spel i Kalmar FF.  Manns som spelat i IF Elfsborg sedan januari 2015 ansluter direkt till Kalmar FF och har skrivit på ett kontrakt säsongen ut.

Jesper anslöt till IF Elfsborg som 19-åring efter två säsonger i Superettan och Jönköping Södra IF. Under sina 3,5 säsonger i IF Elfsborg har han gjort han 60 allsvenska framträdanden.
Jag trivdes från första dagen när jag kom till IF Elfsborg och min tid här har var varit mycket bra, trots en del skadefrånvaro. Det har varit en väldigt familjär stämning och det har varit tryggt att vara en spelare i IF Elfsborg, säger Jesper.

Elfsborg var min första allsvenska klubb så jag tar med mig allt jag har lärt mig här. Jag har vuxit både som spelare och person, fortsätter Jesper.

IF Elfsborg riktar ett stort tack till Jesper Manns för hans tid i föreningen och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär. Nu går flyttlasset till Smålandskusten och Kalmar, något Jesper ser framemot. Det känns spännande och lite pirrigt men jag ser framemot det här och längtar till att sätta igång, avslutar Jesper.

Klubbchef, Stefan Andreasson
Jesper har varit oerhört uppskattad som spelare och person sedan han kom till oss från Jönköping Södra. Han har varit ett föredöme hur man skall uppträda som professionell fotbollsspelare, varit en positiv ambassadör i många olika sammanhang, avslutar Stefan Andreasson.