Matchen i Svenska Cupens andra omgång mellan IK Gauthiod och IF Elfsborg kommer att spelas torsdagen den 22 augusti, med avsparkstid 18:00. Planerar du att stötta IFE på plats? Läs mer i supporterinfon. 

Matchen spelas på Lunnevi IP i Grästorp, Gauthiods hemmaplan, och vinnaren i mötet som spelas över en match kommer att gå in i Svenska Cupens gruppspel i början av nästa år.

IF Elfsborgs SLO, Eric Sjölin har varit i kontakt med Gauthiod och kan hälsa följande info för Elfsborgssupportrar som planerar att se matchen på plats:

– IK Gauthiod har varit mycket hjälpsamma och ser mycket fram emot att många Elfsborgssupportrar, såväl från Borås som många lokala Skaraborgare, ska se matchen på plats. Därför kommer man att bygga upp en egen läktare med 250 platser och eget insläpp för alla Elfsborgare som vill stå samlat precis som när vi senast möttes 2016. Priset kommer att vara 100 kr vuxen, 60 kr för pensionär och ungdom (16-18 år).. Det går bra att betala inträdet med kontanter eller swish, det förekommer inget förköp av biljetter. Avsparkstiden 18.00 är satt utifrån att arenan saknar elljus.

Entré:

IK Gauthiod  har tre inträden och två parkeringar. En med vid ishallen (ca 300m från planen) och en med adressen Tengenevägen 22 467 35 Grästorp (100m från planen). Elfsborgare rekommenderas att parkera vid ishallen där läktarens båda inträden är placerade. Betalning görs kontant eller med swish.

Priser:

Vuxen 100kr

Studerande/pensionär 60kr