En viktig hemmamatch väntar på Borås Arena med avspark 19.00 när Östersunds FK gästar. Ta med vänner eller familj och stötta ’di gule’.  Samlad supporterinfo inför matchen.  

Nedan följer samlad information inför matchen.

Köp din biljett i förköp – Passa på att besök vår populära familjeläktare 

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via den här länken eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar två timmar innan avspark.

Vår nya familjeläktare på Ålgårdsläktaren har fått en bra start under säsongen.  Även denna match kommer vi att dela ut flaggor till alla barn och få med familjesektionen i att stötta ’di gule’ på planen. Köp förköp till familjeläktaren.

 

Handla gula souvenirer före matchen

IF Elfsborg i samarbete med våra supportrar, Intersport och Umbro arbetar för att färga hela Borås Arena gul. Före matchen kan du köpa IF Elfsborgs souvenirer hos Intersport i Knalleland (under deras ordinarie öppettider). Men du kan även besöka de försäljningsställen som finns på Borås Arena i form av butiken i pausytan på Sjuhäradsläktaren samt uppe på Ålgårdsläktaren. Före matchen kan du besöka den mobila butik som finns utanför Ålgårdsläktaren.  Kolla in hela sortimentet av souvenirer här.

På Elfsborgsläktaren säljer Guliganerrna i vanlig ordning souvenirer i försäljningsluckan på ståplats före avspark.

Guliganerna laddar upp i centrala Borås

Vår supporterförerning Guliganerna laddar upp före matcherna på Sandwalls plats i centrala Borås. Besök La Gustosa från 15.00 och ta del av medlemserbjudande i Guliganerna.

Dalsjöfors GoIF är dagens flaggbärare

Varje hemmamatch samarbetar IF Elfsborg med lokala föreningar för att engagera ungdomslag i våra matcharrangemang. Dagens flaggbärare är 24 barn ifrån Dalsjöfors som kommer att ta plats i mittcirkeln i samband med inmarsch.

AB Bostäder har ett gå 2 betala för 1-erbjudande:

Kvällens matchvärd AB Bostäder erbjuder alla deras hyresgäster att gå på matchen till kanonpris.  2 för 1-erbjudandet gäller för såväl ståplats som sittplats och köps via den här länken.