120524, Fotboll, Allsvenskan, Elfsborg - Häcken. Ge rasismen rött kort. Publik, unga supportrar. © JPIXFOTO - Foto: Jörgen Jarnberger/JPIXFOTO

Ta med ditt lag till Ungdomens dag 6 oktober

Publicerad: 2019-08-22 11:09, Uppdaterad 2019-09-16 15:00

IF Elfsborg bjuder in till årets Ungdomens Dag på Borås Arena när Falkenberg gästar den 6 oktober. Sedan många år tillbaka är det en tradition när mängder av ungdomslag besöker Borås Arena som höstavslutning. Föreningar ifrån hela regionen samlar ihop sina ungdomslag och IF Elfsborg bjuder på aktiviteter samt biljetter från 20 kr styck.    

Avspark är 17.30 siktar och vi på att fylla Knallelandsläktaren med 1000 aktiva fotbollssungdomar, ledare, föräldrar och syskon. Erbjudandet går ut till alla föreningar i vår region och är en chans att för en billig summa kunna skapa en rolig höstavslutning.  Alla aktiva spelare upp till 18 år betalar 20 kr, vuxna kan köpa biljetter för 75 kr och medföljande ungdom för 50 kr. I anslutning till Borås Arena finns bussparkering för alla föreningar som kommer långväga.

Hålltider: 

16.00 läktaren öppnar med aktivitetsområde med olika sporter, tävlingar och musik i samarbete med Sports for You.

17.20 Alla ungdomslag får gå ett varav inne på planen på Borås Arena i manifestation för att visa upp regionens breddverksamhet.

17.30 Avspark där vi gemensamt hejar fram Elfsborg till seger med en stor ungdomsklack.

Länk till anmälningsformulär! 

Matpaket: Inför matchen finns möjlighet att beställa matpaket i form av hamburgare och festis för 60 kr. Ange antalet matpaket ni önskar att beställa i anmälan. Er kontaktperson hämtar ut och betalar i kiosken på Knallelandsläktaren innan match.

För frågor och beställning till årets Ungdomens Dag maila ungdomensdag@elfsborg.se, Vi ser gärna att varje förening samlar ihop alla sina lag och gör en gemensam biljettbeställning. Men det går även att göra separata beställningar lag för lag.

OBS! Sista dagen anmäla din förening är onsdag 2 oktober. 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer