På lördag 13.30 är det avspark för IF Elfsborg – IK Sirius, ett perfekt tillfälle att bjuda med hela familjen till Borås Arena. Före matchen öppnar IF Elfsborg, i samarbete med Sports for You, upp Sjuhäradshallen för alla barn. Kom och testa på olika sporter, pyssla och fika precis intill arenan. 

Familjematch

Som en del av IF Elfsborgs publikarbete är årets allsvenska hemmamatcher indelade i tre olika matchkategorier. På lördag med avspark 13.30 anpassas våra kringarrangemang för familjer. Alla Elfsborgare är varmt välkommen på öpppet hus till Sjuhäradshallen från 10.00 och fram till avspark på lördagen. I samarbete med Sports for You kan alla barn testa på att spela fotboll, basket, tennis, pingis och även rullstolsbasket för att visa upp verksamheten som bedrivs i parasport center. Det kommer att även finnas pyssel samt fika på plats. Vid 12.30 kommer spelare att närvara i hallen och skriva autografer. IF Elfsborg bjuder alla barn som besöker öppet hus i Sjuhäradsahallen på matchbiljetter.

Köp biljetter till IF Elfsborgs familjeläktare

På sektion P1 finns det från och med i år en familjesektion som sålt slut vid flera matcher redan. Biljetterna kostar ifrån 70 kr per barn och uppåt. Platserna är nära planen för att våra yngsta supportrar ska få en närhet till spelarna och slippa gå i trappor. Passa på att bjud med hela familjen till matchen mot IK Sirius. Du köper som vanligt dina biljetter via elfsborg.se på den här länken. 

Missa inte IF Elfsborgs Djurparksdag på söndag

Hela helgen kommer att gå i gulsvart familjetecken. På söndag är det dags för IF Elfsborgs årliga djurparksdag. Alla IF Elfsborgs medlemmar och sponsorer har fått möjlighet att bjuda med sina familjer till djurparken för en dag. För alla som redan beställt biljetter är de utskickade via post. 10.00 drar Djurparksdagen igång på söndag.