IF Elfsborg har bjudit in alla spelare och ledare som genom åren har representerat föreningen i A–lagsammanhang vid seriespel till en återträff på Borås Arena nu på lördag, i samband med matchen mot IK Sirius. Passa på att hylla våra gamla hjältar samtidigt som du stöttar dagens Elfsborg! 

Lördagens match mot IK Sirius på Borås Arena är inte bara en kamp om tre viktiga poäng, det är även en dag då många Elfsborgshjältar kommer ”hem” för att träffas, umgås och såklart även titta på dagens gulsvart.
IF Elfsborg har bjudit in alla spelare och ledare som genom åren har representerat föreningen i A–lagsammanhang vid seriespel till en återträff på Borås Arena nu på lördag, i samband med matchen mot IK Sirius. Återträffen arrangerades första gången i samband med 110-årsjubileumet 2014 och ambitionen är att fortsätta med vår återträff som en tradition som återkommer varje år.

Två timmar innan avspark, alltså 11:30, i matchen mellan Elfsborg och Sirius som kör igång 13:30 samlas de gulsvarta hjältarna på IF Elfsborgs kansli i Sjuhäradshallen och delar elfsborgsminnen med varandra. När matchen väl börjat sitter de tillsammans och stödjer sitt lag, och då hoppas vi att ni ägnar dem en liten extra hyllning för deras insatser i IFE genom åren.
Några av de som kommer till återträffen på lördag är: Anders Bogsjö, Bo Falk, Daniel Mobaeck, Andreas Klarström, Henry Larsson,  Stefan Larsson, Thomas Wigestål (fd Gällstad Johansson), Göran Ahlström och Vedad Aganovic.