Elfsborgsdagen i Borås Djurpark!

Publicerad: 2019-09-01 17:05, Uppdaterad 2019-09-01 17:08

Vilken avslutning vi fick på Familjehelgen! I går var det allsvensk familjematch hemma mot Sirius och en rad spännande kringaktiviteter och i dag var det åter dags för den årliga Elfsborgsdagen i Borås Djurpark. Trots vädret dök närmar 4000 härliga besökare upp för att hälsa på hos de exotiska djuren och träffa Elfsborgs alla a-lagsspelare. 

-Trots vädret som vi inte kan rå över känns det som att vi har haft mycket glada besökare som förutom en heldag i Borås Djurpark kunde testa på straffsparksläggning, få en ansiktsmålning och självklart träffa alla elfsborgsspelare. -En superlyckad dag, som vanligt,  avslutar en nöjd Johan Sjöberg, ansvarig över evenemanget.

Kolla in bildspelet ovan.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer