IF Elfsborgs samarbetspartners och föreningens A–truppsspelare fick en riktigt lyckad dag tillsammans då den årliga Elfsborgsgolfen avgjordes i måndags på Borås GK.

Den årliga och mycket prestigefyllda Elfsborgsgolfen gick i måndags av stapeln. Elfsborgs sponsorer och flera av Elfsborgs A-lagsspelare njöt av god stämning och en mycket spännande tävling där det gjordes upp om fina priser från Varbergs Stadshotell och Hotel Eggers.
-En oerhört lyckad dag med cirka 50 glada deltagare. Förutom bra spel, fina priser och ett fantastiskt umgänge hade vi även ett väldigt uppskattat hål nr 1 där Convini/Kaffeknappen bjöd på gott kaffe från sin kaffebar, säger Martin Andersson. Grattis till dagens stora vinnare – Peder Ekberg som vann 1:a pris, avslutar, Andersson.

Vinnarna i Elfsborgsgolfen 2019

*1:a pris. Peder Ekberg, Probeco. Vinst: En övernattning på Varbergs Stadshotell

*Längsta drive – sponsrat av Familjen Sandwall. Vinnare Alexandra Linusson, Exakta.

*Närmast hål:
Hål 5 – sponsrat av Fastighetsbyrån. Vinnare: Hans Bredberg
Hål 10 – sponsrat av Hotel Eggers. Vinnare: Torbjörn Larsson
Hål 17 – sponsrat av Eaton. Vinnare: Tomas Hettne, Borås Kongress