Vi säger varmt välkommen till Noah Nordén som idag har skrivit på ett kontrakt med IF Elfsborg. 15-åringen kommer närmast från Aneby SK och ansluter till ungdomstrupperna sommaren 2020.

-Vi är mycket glada att IF Elfsborg och vår talangutvecklingsverksamhet återigen lyckats attrahera en så stor talang som Noah. Noah är en mittback och en spelare vi har scoutat sedan sommarens utvecklingsläger i Halmstad och som har figurerat kring u15-landslaget, säger Tony Lundqvist, sportchef ungdom.

Noah var på besök i Borås under fredagen och är mycket glad över att få komma till IF Elfsborg. – Det känns mycket bra och spännande att komma till IF Elfsborg och att flytta till Borås.  Det finns goda förutsättningar med bra akademi, träningsanläggning, skola och boende. Jag har hört mycket gott om IF Elfsborg från Jack Cooper Love som också är från Aneby och som nu spelar i u19-laget, säger Noah.

Den lugna, trygga och ödmjuka mittbacken kommer till föreningen med höga ambitioner.
-Mitt mål är att göra så bra ifrån mig som möjligt och att komma så högt upp i divisionerna som möjligt. A-laget är ju dit jag vill, men det krävs hårt arbete, avslutar Noah.

Varmt Välkommen Noah Nordén!