På lördagseftermiddagen väntar en tidig seriefinal i P19 Allsvenskans SM-slutspel när Malmö FF gästar Borås. 

Elfsborgs U-trupp har presterat riktigt fina resultat i SM-slutspelet av P19 Allsvenskan denna säsong. Med fem vinster och tre oavgjorda matcher har nu Elfsborg intagit förstaplatsen efter åtta matcher. Fem matcher återstår när Malmö FF gästar Borås. Gästerna ligger på en tredjeplats inför matchen, två poäng bakom men också två matcher färre spelade. Därmed är MFF en stor utmanare med sina hängmatcher, och viktigt att försöka skapa så goda förutsättningar som möjligt för att hålla de så långt bakom som möjligt.

Elfsborg kommer med en vinst på bortaplan mot AIK i bagaget, en mycket stark och taktiskt väl genomförd match. Malmö å sin sida fullkomligt körde över Kalmar FF med 7-0 vilket bättrade på en redan bra målskillnad avsevärt. Därför är det en ytterst viktig match och Elfsborg behöver stödet man kan få.

Kom och stötta Elfsborgs framtid till seger – och fina förutsättningar för att bärga ett SM-guld när serien är summerad. Matchen startar klockan 14.00, lördagen den 21 september på Borås Arena. Fri entré!