I dagsläget är det anmält över 850 barn, ledare och föräldrar som kommer på söndagens Ungdomens Dag mot Falkenberg. Har ditt lag ännu inte köpt biljetter? Det finns fortfarande möjlighet! 

När IF Elfsborg tar emot Falkenbergs FF söndag 6 oktober 17.30 siktar vi på att fylla Knallelandsläktaren med över 1000 aktiva idrottsungdomar, ledare, föräldrar och syskon. Erbjudandet går ut till alla föreningar i vår region och är en chans att för en billig summa kunna skapa en rolig höstavslutning. Före matchen kommer det att finnas ett aktivitetsområde för alla barn bakom Knallelandsläktaren. Under matchen ser vi fram emot en barnklack som är med och stöttar laget till seger! Alla aktiva spelare upp till 18 år betalar 20 kr, vuxna kan köpa biljetter för 75 kr och medföljande ungdom/syskon för 50 kr. I skrivande stund är 850 personer anmälda ifrån totalt 17 föreningar!

Det finns fortfarande möjlighet att vara med på Ungdomens Dag!

För alla lag som deltar i  BUAs 8-års sammandrag samt Borås Arena Cup har samma biljetterbjudande gått ut till alla lag och deras familjer. Har du värdebevis kan du lösa in det på arenan söndag annars kan alla köpa till samma pris via den här länken.

Köp din biljett i förköp – Passa på att besök vår populära familjeläktare 

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via den här länken eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar två timmar innan avspark.

IF Elfsborg nya familjeläktare på Ålgårdsläktaren har fått en bra start där barnfamiljer fyllt upp platserna och flera matcher har sektionen varit slutsåld. Familjeläktaren på sektion P1 är dagen till ära utökad. Köp förköp:


Vill du hjälpa till att dra folk till arenan på söndag?
Anmäl om du kommer i matcheventet på facebook och hjälp till att bjuda in vänner.  Läs mer här.