IF Elfsborg är klara för den andra upplagan av Sveriges största professionella FIFA-tävling – eAllsvenskan.

Under våren 2019 lanserade Svensk Elitfotboll och Dreamhack en storsatsning på esport och eAllsvenskan. EAllsvenskan är en turnering där Allsvenskans och Superettans klubbar gör upp om titeln och en ranking till världsmästerskapet eWorld Cup. Nu pågår förberedelserna för fullt inför säsongen 2020 där IF Elfsborg kommer att delta. Mer information om datum och spelschema kommer att kommuniceras när det är klart.

-Det ligger helt rätt i tiden. Vi känner att vi har en stark grund och en gedigen kunskap att arbeta utifrån. Som i alla projekt går vi in seriöst och med en hög ambition. Vi har på nära håll följt årets eAllsvenska och tagit lärdomar av hur andra föreningar arbetat,  säger Johannes Sandberg, kommunikationschef.

Tre FIFA-spelare kommer att rekryteras inom den närmsta perioden, så nu söker IF Elfsborg dig, som vill leda föreningen in i e-sportens värld. Är du Elfsborgare och är redo att utmana Sveriges absolut bästa FIFA-spelare? Skicka in din ansökan! (Ansökan bygger på FIFA-meriter från FIFA 20 efter 6 oktober.)

För att delta i eAllsvenskan måste du vara minst 16 år gammal.
ANSÖK HÄR!
(separat formulär)
Ansök senast 15 oktober.

Är du intresserad av IF Elfsborgs satsning på esport? Kontakta: Johannes.sandberg@elfsborg.se.