En hemmamatch återstår av säsongen 2019. Inför det heta västderbyt mot IFK Göteborg 28 oktober är snart hela nedre Sjuhäradsläktaren slutsåld och vi har därför öppnat upp fler sittplatssektioner till försäljning.  Det väntas mycket folk till årets västderby – köp dina biljetter i förköp! 

Två nya sektioner på Ålgårdsläktaren har öppnats upp till försäljning med kategori två-prissättning. L1 är sektionen närmst IFK Göteborgs klackläktare och hit väntas många blåvita supportrar som vill sitta ner. Sektion P2 är närmst Elfsborgsklacken och i anslutning till vår familjeläktare,  hit hänvisar vi Elfsborgssupportrar. Köp förköp här.

IF Elfsborgs familjeläktare har varit slutsåld under flera stormatcher. Vill du ta med familjen till sittplats med priser ifrån 70 kr? Köp förköp då vi räknar med att sektionen säljer slut i förväg.

Vill din förening se västderbyt på plats med laget? Läs mer och beställ våra förmånliga föreningsbiljetter här.

Vill du hjälpa till och dra folk till matchen? Anmäl om du kommer och bjud in vännerna till vårt matchevent på facebook.