Vid Rydahallen invigning  segrade IF Elfsborgs legendarer med 3-2 över IFK Göteborgs motsvarigheter.  Spelarna bar dagen till ära årets Elfsborgsmatchtröja med en hyllning till Klas Ingesson på vänster arm. Nu kan du buda hem de unika tröjorna och samtidgt bidra till stiftelsen Hedra Klas Ingesson.

Med bland andra Emir Bajrami, Tobias Linderoth, Andreas Klarström och Anders Bogsjö mönstrade IF Elfsborg en stark uppställning som ställde upp som spelare och ledare för att hedra Klas Ingesson vid Rydahallens invigning. Under de närmsta dagarna kommer IF Elfsborg att lägga upp legendarlagets tröjor på tradera så att Elfsborgare får en möjlighet att bud hem en tröja. 

”Stiftelsen Hedra Klas Ingesson ska i första hand stödja, stimulera och belöna intressen för att utveckla IF Elfsborg i Klas Ingessons anda. Detta kan röra sig om stöd till arbete med viktiga värderingar kring idrotten, att främja en positiv supporterkultur, support till funktionshindrade eller utsatta barn och ungdomar med mera.”

Hela överskottet ifrån auktionerna går till stiftelsen.
Länk till auktionerna på Tradera.