På lördag är det dags för årets sista bortmatch. Många Elfsborgare väntas göra lördagsresan till Helsingborg och stötta ’di gule’ på plats!

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Guliganerna har fyllt två bussar och därmed stängt sin reseanmälan. Alla Elfsborgare uppmanas att resa privat till matchen och se den på plats.

SPELPLATS

Olympia
Kapacitet: 16 100
Avspark: 13.00

TILL OCH FRÅN ARENAN

Adressen till Olympia är Filbornavägen 5, 252 76 Helsingborg
Hitta dit genom att KLICKA HÄR

SEKTION OCH ENTRÉ

Sektion: Norra kortsidan, ”Bortastå”
Mat och dryck: Kiosk med basutbud.
Toaletter: Fasta toaletter. Uppmärkt damtoalett.
Parkering bil: Extremt begränsade parkeringsmöjligheter i anslutning till arenan. Parkering med bil rekommenderas därför på promenadavstånd.

Arenan och biljettlucka öppnar en timme innan avspark. Det finns egen kiosk och egna toaletter. Kiosken har ett stort utbud av mat och dryck. Det erbjuds allt från godis och dricka till korv/hamburgare och folköl.

BILJETTER

Biljetter kan köpas genom att KLICKA HÄR och sedan välja ”Bortalag”. Fullständig biljettlänk nedan.
Priserna ligger på 130 kronor för vuxen och 90 kronor för Ungdom, Pensionär eller Student.
Biljettlänk: https://www.ticketmaster.se/event/helsingborgs-if-if-elfsborg-biljetter/527243

Bortasupportar som önskar sittplats rekommenderar vi sektion 55/56.

SUPPORTERSERVICE

IF Elfsborgs SLOer, Eric Sjölin och Roger Gröndahl kommer att finnas på plats, Roger nås på 070-5584149 Eric nås på 0734-017718.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen kan komma att faktureras efter matchen till IFE.