Efter tre år i föreningen lämnar Alex Dyer IF Elfsborg efter säsongen. Stort tack för allt Alex och lycka till i framtiden.

-Jag vill verkligen uttrycka min tacksamhet för den här tiden, till föreningen och supportrarna. Jag är väldigt tacksam över att fått vara en del av en så stor förening. Alla jag har träffat personligen har varit trevliga mot mig. Fotbollen gick inte min väg men jag väljer att bara se på det positiva, så stort tack för den här tiden, säger Alex.

Alex Dyer värvades till IF Elfsborg inför säsongen 2017 efter fina säsonger i Östersunds FK. Tiden i IF Elfsborg har mittfältaren hunnit med fyra mål och fem assist på 44 tävlingsmatcher. Under den första halvan av säsongen 2019 var Dyer utlånad till norska Lilleström SK – där gjorde han 14 framträdanden.

-Jag kommer ihåg min första match med IF Elfsborg. Bortamatchen mot Kalmar FF i början av säsongen 2017. Man visste kanske inte helt hur det skulle gå och därför var det så roligt att vi vann med 5-1 på bortaplan. Jag minns hur glada våra supportrar var efter matchen, ja, det är ett minne man kommer att ta med sig. Sen även matchen mot Östersund – matchen som slutade 4-4. Bland de absolut sjukaste matcherna jag spelat och att då även få göra mål på sitt gamla lag var såklart speciellt, avslutar han.

– Det känns såklart lite tråkigt, jag har byggt upp många bra relationer med människor jag verkligen tycker om. Visst, det har inte gått så bra på planen men utanför planen och i laget och i staden har jag trivts jättebra. Det är som sagt lite trist men jag ser verkligen fram emot mitt nästa steg i karriären, säger Alex.

Manager Jimmy Thelin
-Alex Dyer är en stark ledare, han får ett helt omklädningsrum att lyfta. Hans styrkor är hans speluppfattning och taktiska smarthet. Dyer har många bra år i sig och vi önskar honom lycka till, säger Jimmy Thelin.

Klubbchef Stefan Andreasson
-Sedan den första dagen Alex kom hit har han gett energi till föreningen och truppen. Alex är en mycket professionell och seriös fotbollsspelare som vi önskar all lycka i sin fortsatta fotbollskarriär, säger Stefan Andreasson.

Tack för allt Alex!