Camp Elfsborg Fotbollsskola är IF Elfsborgs populära sommarläger! Sommaren 2020 erbjuder vi ännu en gång killar och tjejer från hela landet, 10 till 14 år, att besöka en av Sveriges ledande föreningar för talangutveckling. Inför jul har vi presentkort att ge bort i julklapp för dig som anmäler tidigt! 

En återkommande höjdpunkt varje sommar är Camp Elfsborg Fotbollsskola för killar och tjejer, 10–14 år. Oavsett vilken klubb du tillhör är du välkommen att delta. Sommaren 2020 arrangerar vi som vanligt två lägerveckor, och datumen är 14 juni–18 juni för vecka ett och 22 juni–26 juni för vecka två.

Lägerveckor:
Vecka 1:
 14 juni–18 juni
Vecka 2: 22 juni–26 juni
Sista anmälningsdag: 3 juni
Vi har 100 platser per vecka, först till kvarn gäller.

Lägerdeltagarna delas in i träningsgrupper efter ålder och val av kompisar. I varje träningsgrupp finns 15-20 spelare och vi garanterar att man kommer i samma grupp som minst en önskad kompis. Träningsupplägget följer de riktlinjer som IF Elfsborgs ungdomssektion arbetar efter och en majoritet av gruppledarna kommer ifrån IFEs ordinarie verksamhet. Under de tre heldagarna hålls två träningspass per dag, på avslutningsdagen ett pass.

Utöver fotbollsträningen som hålls på Ryda Sportfält och Borås Arena, hålls föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg. Dels om fotboll, dels om vår värdegrund, att vara en bra kompis och ett positivt supporterskap. Varje vecka utses veckans bästa kompis i varje träningsgrupp.

Detta ingår i priset 2800 kr:
• Kul, tuffa och inspirerande träningar på Ryda Sportfält och Borås Arena
• Föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg och utomstående gäster.
• Rundvandring på Borås Arena
• Träningsställ (t-shirt, shorts, strumpor och vattenflaska)
• Helpension (frukost, lunch, middag och mellanmål)
• Logi (i storsal, Parkhallen vid Borås Djurpark)
* Inbjudan till matchbesök vid Allsvensk hemmamatch för IF Elfsborg

För frågor kontakta Eric Sjölin på [email protected]

ANMÄL DIG TILL CAMP ELFSBORG FOTBOLLSSKOLA 2020 HÄR!

Inför jul 2019 finns möjlighet att få ett presentkort att ge bort i julklapp.