Den årliga ungdomsavslutningen är en lång tradition inom IF Elfsborg och under torsdagskvällen var det dags igen för priser, utmärkelser och avtackning för våra yngsta spelare. Avslutningen hölls i Parkhallen och det var minst sagt välbesökt då Elfsborgs yngsta spelare och deras ledare samt föräldrar kom på besök för en härlig kväll.

Efter det obligatoriska fikat var första punkten på programmet intervju med A-lagsspelaren Tim Rönning. Tim fick berätta inför ungdomsspelarna om säsongen, hur det är att spela i A-laget och vad som krävs för att nå dit. Efter det delades det ut diplom och medaljer. De spelare som i sin årskull vann Bästa Kompis–priset fick även ta emot ett ungdomsstipendium i form av 500 kronor från Gamla Elfsborgare och Sven Jonassons minnesfond. Stipendium ur Bäcks minnesfond delades även ut.

Även våra tränare och  lagledare hyllades på scenen för deras fantastiska arbete under säsongen.

Vinnarna av årets Bästa Kompis, Gamla Elfsborgaren och Sven Jonassons stipendium:

P8 – Elmin Alia

F9 – Katharina Aleksic

F11 – Nikolina Veselsic

P10 – Emin Hasic

P11 – Michael Nguyen

P12 – Theodor Duran Leon

P14 –  Ali Ghafar Nabavi

U14 – Wilhelm Ekdahl (Bäcks minnesfond)