IF Elfsborg vill fortsätta att utveckla Borås Arena med ökad trivsel och än bättre inramning där målet är att färga hela arenan gul. Navet för läktarstödet är Elfsborgsläktaren och en stor andel sålda seriebiljetter skapar en grund för en stor hemmaklack under alla matcher. Inför 2020 utvecklas Elfsborgsläktaren med två stora satsningar som vi hoppas ska ge ett bra gensvar bland vår ståplatspublik! 

Supportertorget

Årets stora nyhet är att Elfsborgsläktaren utvecklas med ett ’supportertorg’. Som en del av utvecklingen av Borås Arena kommer ett tak att byggas över en del av pausytan på Elfsborgsläktaren för att bättre väderskydda området och öka trivseln. På själva supportertorget kommer det att finnas en stor serveringsyta och ges möjligheter för stora uppladdningar med bra stämning inför matcherna. Just nu pågår projektering av området i samarbete med Guliganerna som även tidigare varit drivande i att utveckla målningar, skyltar och stå för musiken på ståplats.  Alla som köper seriebiljett inför säsongen kommer att bjudas in till en officiell invigning av supportertorget i anslutning till hemmapremiären 2020.

Framtidskortet

En nyhet inför säsongen 2020 är en ungdomssatsning med ett begränsat antal platser. Är du mellan 12-17 år finns 200 st framtidskort att köpa för otroliga 400 kr/styck. Framtidskortet är ett sätt att ytterligare stärka nyrekryteringen av ungdomar till ståplats! Visst låter det som en bra julklapp att kunna ge bort? Först till kvarn vid försäljning av framtidskorten gäller och de köps via den här länken! 

IF Elfsborg fortsätter även med samma låga biljettpriser för dig som medlem i Guliganerna.  Genom att vara medlem i vår största supporterförening får du möjlighet att köpa seriebiljett för endast 1099 kr ordinarie och 799 kr ungdom/senior. Läs mer om alla kategorier och priser här. 

Förnya tidigt inför 2020!

För dig som har haft seriebiljett 2019 ska du ha fått mail eller brev hem med information om hur du förnyar din seriebiljett. Genom att vara med och förnya innan årsskiftet får du ta del av flera premier och utlottningar. Att du förnyar tidigt hjälper hela IF Elfsborg att skapa en bra grund att stå på inför säsongen 2020. Du kan gå in och köpa din seriebiljett direkt via nätet här.

För frågor, maila biljett@elfsborg.se

Var med och ta nästa steg på Elfsborgsläktaren – Köp seriebiljett!