24 spelare har rekryterats till IF Elfsborg Dam. Först ut att presenteras är Donika Shala, Ebba Nåfält och Sandra Steen. Varmt välkomna till IF Elfsborg!

Sandra Steen
Ålder: 18
Position: Försvarare
Nr: 17
Tidigare klubbar: Toarpsalliansen, Camp Elfsborgs Flickakademi

-Det känns jättebra att ha kommit till IF Elfsborg – det blir ett nytt steg. Jag är här i IF Elfsborg för att utvecklas och att ta ytterligare ett kliv i min fotbollskarriär.
Beskriv dig själv som fotbollsspelare.
-Jag är en spelare som är bra på att läsa spelet och har ett bra spelsinne och är duktig på att slå fina djupledspassningar

Donika Shala
Ålder: 17
Position: Mittfältare
Nr: 14
Tidigare klubbar: Brämhults IK, Camp Elfsborgs Flickakademi

-Det känns jättebra men det känns inte helt obekant eftersom att jag spelat i akademin tidigare men mycket är nytt och allt är spännande och detta kommer att ge nya möjligheter. Jag vill utvecklas så mycket som möjligt, sedan får vi se vart det tar en. Landslaget och att spela utomlands är drömmen.

-Joakim är en väldigt bra tränare och jag tror att jag kan utvecklas väldigt mycket under honom. Sedan har vi en bred trupp med mycket spelare på träningarna vilket gör att vi tillsammans kan utvecklas och bli bättre.
Beskriv dig själv som fotbollsspelare
-Jag är väldigt positiv på fotbollsplanen. Är en defensiv innermittfältare som gör de enkla passningarna och inte försöker göra det så svårt för mig.

Ebba Nåfält
Ålder: 17
Position: Anfallare
Nr: 15
Tidigare klubbar: Bergdalens IK

-Jag ville satsa mer, det kändes seriöst med mycket bra träningar. Mitt mål är att komma så långt som möjligt och bli så bra som jag kan bli.
Beskriv dig själv som fotbollsspelare.
-När jag var yngre spelade jag mycket mittfältare och då var jag en bra spelfördelare, men nu som anfallare skulle jag säga att målskyttet är min främsta kvalitet.

Varmt välkomna till IF Elfsborg!
Fler presentationer av våra spelare uppdateras under kommande veckor.