För en vecka sedan släpptes IF Elfsborgs seriebiljetter och redan nu har över 500 Elfsborgare säkrat sina platser inför säsongen 2020. För dig som haft seriebiljett sedan tidigare har du till och med den 31 december på dig att förnya innan din plats släpps upp till allmänn försäljning. Förnya din seriebiljett i tid och ta del av våra snabbhetspremier!

En seriebiljett 2020 kan vara en investering till dig själv eller en julklapp till någon annan? Det finns många bra anledningar att köpa seriebiljett. Läs mer om priser och platser på våra sida om seriebiljetter.

Fördelar med seriebiljett säsongen 2020
– 15 allsvenska hemmamatcher för herrarna
– Samtliga hemmamatcher för damerna
– Förtur på biljettköp till Svenska Cupen*
– Möjlighet att skicka vidare din biljett om du inte kan gå själv
– Erbjudanden ifrån IF Elfsborgs samarbetspartners

*Eftersom vi ännu inte har presenterat spelplats för tränings- och Svenska Cup-matcher återkommer vi med upplägg kring platser och prissättning för de matcherna.

En seriebiljett för alla

IF Elfsborgs damlag går in i seriespel säsongen 2020 och som ett led i utvecklingen av föreningen ger vi alla våra seriebiljettsinnhavare tillgång till både herrarna och damernas matcher. Vi återkommer med specifik matchinfo för damernas matcher i division fyra. 

Fortsatt satsning på barnfamiljer

En nyhet som togs emot väl 2019 var vår familjeläktare på Ålgårdsläktaren. Platserna (sektion P1) är centralt på långsida med närhet till planen och spelarna. Eftersom det var stort intresse under många matcher har vi i år valt att utöka sektionen med fler platser. Till familjeläktaren går det såväl att köpa seriebiljett som lösbiljetter match för match.

Elfsborgsläktaren utvecklas

Årets stora nyhet för besökarna på Elfsborgsläktaren är att den utvecklas med ett ’supportertorg’. Ett tak kommer att byggas över stora delar av pausytan på Elfsborgsläktaren för att bättre väderskydda området. På själva supportertorget kommer det att finnas en stor serveringsyta och ges möjligheter för stora uppladdningar med bra stämning inför matcherna. Alla som köper seriebiljett inför säsongen kommer att bli inbjudna till en invigningsfest för supportertorget i samband med hemmapremiären.

Framtidskortet är en särskild satsning för att premiera ungdomar. Är du mellan 12-17 år gammal har vi 200 stycken framtidskort till försäljning på Elfsborgsläktaren för otroliga 400 kr styck! Vi vill premiera gruppen med ungdomar som står för en viktig del av nyrekrytering till klacken på ståplats. Erbjudandet är platsbegränsat till 200 stycken så först till kvarn gäller! Framtidskortet köps direkt via nätet här.

Förnya din seriebiljett senast 31 december!

För dig som har seriebiljett på sittplats är sista datum att förnya för att garanterat behålla din plats den siste december.

Du som seriebiljettsinnehavare betyder mycket för IF Elfsborg. Som ett extra tack till alla trogna Elfsborgare som förnyar sin seriebiljett innan årsskiftet gäller följande snabbhetspremier:

– Du erhåller en voucher per seriebiljett för att köpa 2020 års matchtröja till halva priset
– Är med i utlottningen av två signerade matchtröjor modell 2019
– Är med i utlottningen av tre signerade matchbollar modell 2019
– Kan vara en av de fem utvalda som får sin seriebiljett levererad hem till dörren
– Är med i utlottningen där du kan få besök av Elfsborgsspelare som kommer hem till dig och bjuder på fika.