Framtidskortet är en särskild satsning för att premiera ungdomar. Är du mellan 12-17 år gammal har vi 200 stycken framtidskort till försäljning på Elfsborgsläktaren för otroliga 400 kr styck! En klockren julklapp för alla ungdomar på ståplats! 

IF Elfsborg tillsammans med Guliganerna vill premiera gruppen med ungdomar som står för en viktig del av nyrekrytering till klacken på ståplats. Erbjudandet är platsbegränsat till 200 stycken så först till kvarn gäller!

Elfsborgsläktaren utvecklas

Årets stora nyhet för besökarna på Elfsborgsläktaren är att den utvecklas med ett ’supportertorg’. Ett tak kommer att byggas över delar av pausytan på Elfsborgsläktaren för att bättre väderskydda området. På själva supportertorget kommer det att finnas en stor serveringsyta och ges möjligheter för stora uppladdningar med bra stämning inför matcherna. Alla som köper seriebiljett inför säsongen kommer att bli inbjudna till en invigningsfest för supportertorget i samband med hemmapremiären.

Framtidskortet köps direkt via nätet här.