Vi tackar Alejandro Portillo för sina insatser i den gulsvarta tröjan och önskar honom stort lycka till i framtiden.

Alejandro Portillo anlände till IF Elfsborg sommaren 2019 och skrev ett avtal säsongen ut. Han anlände då från spanska Antequera CF. Tidigare spelade han i spanska Malaga CF och Marbella FC och säsongerna 2016 och 2017  i Sverige och Jönköping Södra. Under sin tid i IF Elfsborg gjorde mittbacken nio framträdanden och ett mål. Vi tackar Alejandro Portillo för sina fina insatser i IF Elfsborg.

-Alejandro kom in i laget och bidrog till högre konkurrens, gjorde stor nytta för oss under hösten och gjorde flera bra insatser i viktiga matcher. Alejandro är en härlig person och en duktig fotbollsspelare och vi är väldigt tacksamma över de insatser han gjort för föreningen. Vi önskar honom alla lycka till i framtiden, säger manager Jimmy Thelin.