Nu söker vi ledare till IF Elfsborgs ungdomsverksamhet som genom fotbollen vill göra verklig skillnad i arbetet med att aktivera barn och ungdomar runt om i hela regionen.

I IF Elfsborgs ungdomsverksamhet får alla vara med och spela. Upp till 14 års ålder bedrivs träning för att skapa ett intresse för idrott i allmänhet och glädjen i att röra på sig och ingå i ett socialt sammanhang. Upp till 12 år spelar vi helt utan resultat, ingen tabell, ingen seriefinal.

Våra ledare har en nyckelroll i det här arbetet. Inom föreningen finns en välorganiserad verksamhet med många duktiga ledare som gör ett fantastiskt jobb. Tack vare dessa får våra spelare en bra utbildning både på och utanför planen.

Vill du vara en del av detta och är du en noggrann, ansvarstagande och ambitiös person med en härlig energi och som ser utmaningen i att leda våra barn och ungdomar in i en värld full av rörelse, gemenskap och glädje? Då ska du söka!

Kontakta ungdomsansvarig Joakim Alexandersson för ansökan och mer information:
Joakim.alexandersson@elfsborg.se