Under måndagseftermiddagen var det dags För Janne Andersson att presentera svenska landslagets trupp till januari-turnén i Qatar. I den truppen fick vi de glädjande nyheterna om att IF Elfsborgs Jesper Karlsson har blivit uttagen.

Januari-turnén kommer att pågå i Qatar och Jesper kommer att få ansluta sig med resten av truppen den 3 januari, nedanför hittar du hela truppen:

Målvakter:

Pontus Dahlberg, Isak Pettersson, Peter Abrahamsson

Backar:

Marcus Danielson, Joel Andersson, Kristopher Da Graca, Anel Ahmedhodzic, Martin Olsson, Jacob Une Larsson, Simon Sandberg, Adam Andersson

Mittfältare/anfallare:

Jordan Larsson, Gustav Berggren, Darijan Bojanic, August Erlingmark, Daleho Irandust, Dino Islamovic, Jesper Karlström, Simon Hedlund, Robin Söder, Anton Salétros, Jesper Karlsson, Alexander Fransson, Alexander Kacaniklic, Muamer Tankovic.