Under onsdagskvällen arrangerades årets medlemsmöte i Borås Kongress fina lokaler. Under dryga två timmar fick medlemmarna ta del av ett gediget program med information, samtal och möjligheten att ställa frågor.

Ordförande Sune Lundqvist och klubbchef Stefan Andreasson inledde kvällen med att samtala om året som varit och om det positiva nuläget i föreningen. Det konstaterades att vi tillsammans gjort ett fantastiskt år och har en spännande och ljus framtid framför oss – Sportsligt och ekonomiskt. Det samtalades kring föreningens damsatsning, moderniseringen av Borås Arena, Rydahallen och om den ljusa framtiden runt vårt herrlag.

Nästa programpunkt var IF Elfsborgs Hall of Fame samt utdelning av Sven Jonassons-stipendie. Föreningens Hall of Fame är ett sätt att hylla och hedra spelare, ledare och personer som gjort förtjänstfulla insatser i IF Elfsborg. I år välkomnades Andreas Augustsson in som ny medlem i Hall of Fame och han fick av Mikael Häggström ett återberättande av sin fantastiska karriär.
Efter det tog Lars Stensson över ordet och presenterade årets Sven Jonasson-stipendiat – Jakob Franzén. Jakob är en Elfsborgare sedan barnsben som efter många år i ståplatsklacken och via sommarfotbollsskolan tog vägen in till att bli ungdomsledare i IF Elfsborg. Han har genom åren visat ett stort Elfsborgshjärta genom att alltid ställa upp, ta ett stort ansvar och agera som ett föredöme inför andra ledare, föräldrar och barn. Jakob är en framtida kraft som vi hoppas kommer att verka i IF Elfsborg många år framöver! Grattis Jakob!

Vidare presenterade Ingela Carlsson, Eric Sjölin, Sara Karlén och Samuel Holmén IF Elfsborgs nya värdegrund efter ett gediget och noggrant arbete. Värdegrunden, som ska påminna oss om vilka vi är och ange vilka värderingar som ska ligga till grund för vår verksamhet innehåller bland annat värdeorden – Tillsammans, Utmanare, Stolthet. IF Elfsborgs värdegrund kommer i sin helhet att presenteras på elfsborg.se inom en snar framtid.

Sista punkten på medlemsmötet innehöll intervjuer med spelare och ledare. Joakim Carlsson, Jimmy Thelin och spelarna Sara Isaksson, Jesper Karlsson, Tim Rönning och Simon Strand intervjuades av kvällens konferencier Johannes Sandberg.

Vi summerar ett mycket trevligt medlemsmöte med positiva framtidsvibbar för hela föreningen – nu tar vi Tillsammans oss ann 2020!

Är du ännu inte medlem i IF Elfsborg? Som medlem har du förutom en rad förmåner möjligheten att gå på IF Elfsborgs medlems- och årsmöte som en del av föreningsdemokratin. Läs mer och bli medlem idag.