Sedan några år tillbaka har det blivit en tradition när IF Elfsborg bjuder in alla supportrar till den första träningen i början på året. Lördag 11 januari är det dags igen när IF Elfsborgs dam- och herrlag startar upp verksamheten i Rydahallen. Ta med vännerna eller familjen och starta upp 2020 på bästa sätt i den gulsvarta gemenskapen!

Snart är det äntligen dags! I samband med herr- och damtruppens första träning för året, lördag 11 januari, har IF Elfsborg bjudit in alla elfsborgare till en gemensam träning i Rydahallen. Förra året lockade den första öppna träningen flera hundra besökare och vi hoppas på ännu bättre uppslutning i år!

Jonas Kallin är evenemangsansvarig i IF Elfsborg och har förhoppningar om ett välbesökt arrangemang. 
-Det har blivit en välkommen tradition att starta upp året med en öppen träning där spelare, supportrar, förtroendevalda och anställda får möjlighet träffas under avslappnade former.

– Två nyheter 2020 är att vi dels kommer att vara inne i Rydahallen och att både herrarna och damerna kommer att presenteras och träna samtidigt. Med tanke på att vi kör en lördag i år är det upplagt för att vi ska bli riktigt många gula som drar igång året tillsammans. Varmt välkomna avslutar Jonas!

FÖRSTA TRÄNINGEN!

Datum: 11 januari 2019
Plats: Rydahallen vid Ryda Sportfät.
Portarna öppnas: 11.30 (träningen börjar 12.00)
Vad som händer: Träffa spelare och ledare, tränar– och spelarintervjuer. Presentation av båda trupperna.