IF Elfsborgs assisterande tränare Miguel Beas lämnar IF Elfsborg för Örgryte IS. 

Miguel Beas anslöt till IF Elfsborg från Jönköping Södra tillsammans med Jimmy Thelin inför säsongen 2018. Efter två år i föreningen väntar nu alltså nya utmaningar som assisterande tränare i ÖIS.
–Det var självklart inget enkelt beslut. Jag är otroligt stolt och oerhört tacksam över att ha fått jobba i IF Elfsborg och jag haft en fantastisk tid här. Jag känner vemod av att lämna en så fin förening som IF Elfsborg men efter kontakt med Örgryte och efter samtal med min familj känns mitt nya uppdrag i Örgryte rätt och som en bra möjlighet för mig, säger Miguel.

–Jag har haft två helt underbara år här och jag vill verkligen tacka för det. Men jag vill speciellt tacka Jimmy för att han trott på mig. Han är en fantastiskt fin människa och det har varit en ära att fått jobba med honom. Jag vill även tacka Stefan Andreasson för förtroendet liksom alla spelare, ledare, supportrar och alla omkring föreningen, avslutar han.

Vi tackar Miguel för hans tid hos oss och önskar honom stort lycka till i Örgryte IS!