IF Elfsborg som förening växer, redan nu vi på väg att passera 1900 medlemmar och märker av ett ökat intresse inför säsongen 2020. Många är nyfikna på herrarnas säsong i allsvenskan och i år gör även IF Elfsborgs nystartade damlag entré i dvision fyra. IF Elfsborg blir därmed en förening för alla – vill du vara med och ta nästa steg tillsammans med snart 2000 Elfsborgare? Bli medlem idag!

 

Eric Sjölin är medlemsansvarig i IF Elfsborg och berättar mer om starten på medlemsåret 2020.
En stor andel av IF Elfsborgs medlemmar har varit snabba  med att förnya sitt medlemskap innan årsskiftet och vi är väldigt tacksamma när vi kan få många medlemmar tidigt. Dels handlar det om att slippa skicka påminnelser men även att skapa en positiv känsla kring föreningen med vår ambition att fortsätta att öka medlemsantalet!  Under 2019 ökade IF Elfsborg med närmare 300 medlemmar och det är en trend som vi vill bygga vidare på. I skrivande stund är vi på väg att passera 1900 medlemmar och vi vet att potentialen finns att öka betydligt med tanke på hur många suppoortar det finns kring en förening i IF Elfsborgs storlek!

Under 2020 görs en satsning på att få fler medlemmar att förnya digitalt, vad innebär det?
– Vi strävar hela tiden efter att effektivisera medlemshanteringen såväl administrativt som kostnadseffektivt. Som alla kan räkna ut är postutskick en stor del av kostnaden i  vår medlemshanteringen. Vi har e-post adresser till en stor del av våra medlemmar och har gjort en satsning på att skicka ut digitala fakturor till våra medlemmar i ett första skede. Det har varit lyckat och vi vill verkligen tacka alla medlemmar som förnyat den vägen!  Till resterande medlemmar ifrån 2019 har vi även skickat ut pappersfaktura.

Till de medlemmar som ännu inte har en e-epost registrerad vill vi gärna att de mailar in och uppdaterar oss.

Vad får jag som medlem i IF Elfsborg under 2020?
– Först och främst handlar medlemskapet om vad du ger. Som medlem i IF Elfsborg visar du både ekonomiskt och symboliskt att du är en del av föreningens utveckling.  Under 2020 tar hela föreningen nästa steg  bland annat genom satsningen på flick- och damfotboll. IF Elfsborgs nästa steg är något som vi upplever att många medlemmar uppskattar.  Som medlem får du möjlighet att vara med och påverka vår förening genom årsmöte och medlemsmöte. Inför årsmötet mailar vi ut information till medlemmar innan den publiceras på hemsidan.

– Som vanligt får du även ett medlemskort och en pin som skickas ut i slutet av  januari. I samband med en del utvalda matcher brukar vi skicka ut biljetterbjudanden till våra medelmmar och en av de finaste förmånerna är att få ta med hela familjen på IF Elfsborgs årliga djurparksdag.

Hur gör jag för att bli medlem i IF Elfsborg 2020!
– Du som varit medlem 2019 och har en e-post registrerad ska först ha fått ett mail och sen även brev med faktura. Kolla gärna övrigt och skräppost om du inte hittar mailet i inboxen. Har du ännu inte registrerat din mail? maila medlem@elfsborg.se

Har du inte varit medlem innan? Läs mer och bli det direkt via vårt formulär.