Pass tre och fyra avklarade här i Bradenton!

Elfsborg gjorde under onsdagen träningslägrets pass tre och fyra. Båda passen tillbringades på fotbollsplanen där övningar blandades med spel. Trots det soliga vädret så har de kalla vindarna från norr letat sig ner till Florida vilket gör att det är lite smått kyligt här under träningarna. I morgon torsdag väntas dock ett varmare väder.

På fredag spelar IF Elfsborg som bekant sin första träningsmatch här i Bradenton och då är det inga mindre än USA:s landslag som står för motståndet. Ett oväntat motstånd som spelarna ser framemot.- Ett väldigt spännande motstånd. USA är ett stort land med många bra spelare, så det ska bli kul att få mäta sig med dem, säger Tim Rönning som än så länge är mycket nöjd med lägret, solen och de fina planerna.

-Det är väldigt bra förutsättningar här med framförallt fantastiska planer. Det blir mycket träning såklart, med både gym och fotboll, ungefär två pass per dag. Jag tycker att det ser bra ut på träningarna, alla är taggade och det är bra fart, säger han.

Kolla in filmen från träningen och hela intervjun med Tim.