Säsongen 2020 närmar sig och det märks i försäljningen av seriebiljetter. Satsningen på IF Elfsborgs Nästa steg har fått bra respons men nu lägger vi i ännu en växel. 23-28 januari körs swishkampanj för alla som köper seriebiljetter i samband med löning. Att swisha in din seriebiljett är enkelt och prisvärt där du samtidigt får en möjlighet att vinna fina priser.  

Eric Sjölin är SLO i IF Elfsborg och berättar mer om försäljningen inför säsongen 2020
– Vi hade en bra start fram till december där många Elfsborgare förnyade sina seriebiljetter innan nyår. Nu i samband med löning i januari vill vi i första hand nå de som ännu inte förnyat och sedan lägga mycket kraft på nyförsäljning för att öka. Vi arbetar med olika delmål, till exempel har vi som mål att nå 700 seriebiljetter totalt på Elfsborgsläktaren. Där har vi i skrivande stund 362 sålda och ska nå 400 innan januaris slut.

En extra hjälp i försäljningen på ståplats är de framtidskort som finns till försäljning för ungdomar, där återstår  ca. 90 stycken att köpa för endast 400 kr styck. Vi uppmanar alla som ska köpa seriebiljett att vara ute i god tid, det hjälper oss i försäljningen och att bygga upp haussen inför säsongen avslutar Eric!

Delta i swishkampanj – tävla om fina priser.

23-28 januari körs swishkampanj för alla som önskar att köpa seriebiljett i samband med löning. Det har aldrig varit enklare att lösa din seriebiljett! Bland alla som deltar i kampanjen under dessa fem dagar kommer vi att lotta ut fina priser.

För dig som önskar köpa på ståplats: Swisha till nummer: 123 311 4899 (skriv din mailadress i meddelandefältet). Vi skickar sedan din seriebiljett och du är klar för säsong! (Önskar du att få kortet hemskickat med posten istället för e-biljett, maila eric.sjolin@elfsborg.se)

För dig som önskar köpa på sittplats: Maila biljetter@elfsborg.se med din önskade plats så lägger vi upp en reservation där du sedan får mer information om hur du swishar in summan för att delta.

Följande summor gäller för Elfsborgsläktaren, ståplats:
Guligan vuxen: 1099 kr
Guligan ungdom/senior: 799 kr

Ståplats ordinarie, ej medlem
Vuxen, 1 769 kr
Ungdom/Senior, 999 kr
Framtidskort, ungdomar 12-17 år: 400 kr

OBS! Endast en seriebiljett per betalning. Vill du köpa fler än en? Gör flera swishinbetalningar.

Priser du kan vinna om du deltar innan kl 23.59 den 28 februari:
1. Jon Jönssons signerade skor 2019
2. Signerad matchboll 2019
3. Två lösbiljetter till hemmapremiären mot Hammarby

Den 23 januari arrangeras en ringkväll med supportrar för ringa upp alla som haft seriebiljett föregående år men som ännu inte förnyat. Ert stöd är viktigt för en bra inramning på Borås Arena 2020! Se till att vara ute och köpa i god tid!