IF Elfsborg gjorde under torsdagen sitt sista pass inför den inledande träningsmatchen mot USA här i Bradenton. 

Ett spännande möte väntar i Bradenton under fredagen för det är ju inte var dag ett klubblag möter ett landslag. En av de som ser fram emot matchen är halvamerikanen Christopher Mcvey som är tillbaka i IF Elfsborg efter en lånesejour i superettan och Dalkurds FF.
Helt klart ett speciellt möte, men det blir kul. Först och främst ska det bli intressant att få mäta sig med dem men sedan är man ju själv amerikan och i framtiden kanske man spelar där själv, säger han.
Jag har inte jättekoll på laget men jag tror att det kommer att vara ett bra lag. Säkert ett lag med de bästa MLS-spelarna och flera inhemska spelare skulle jag gissa på. Det kommer att bli en riktigt bra match, fortsätter han.

22-åringen är tillbaka i IF Elfsborg efter en lärorik och lyckad säsong i Dalkurds FF. Året började dock lite knackigt med tidig skada vilket gjorde att han var borta från spel ett par matcher. Men med snabb rehab var han tillbaka på planen och väl skadefri spelade han så gått som samtliga matcher för Dalkurds FF under säsongen 2019. Nu är han tillbaka i IF Elfsborg och ser fram emot säsongen.
Väldigt skönt att vara tillbaka. Jag hade det jättebra i Dalkurd också men som sagt det är skönt att vara tillbaka i Elfsborg, Borås och spel i Allsvenskan.

Kolla in filmen från träningen och hela intervjun med Christopher Mcvey.