Bland alla Elfsborgare som förnyade sin seriebiljett innan den sista december ingick flera snabbhetspremier som ett tack till alla våra trogna som var först ut med att köpa. En av de som förnyade på Ålgårdsläktaren var Lennart Johansson ifrån Borås som vann en signerad matchtröja. Läs om Lennarts tankar inför säsongen!

Namn: Lennart Johansson
Ålder: 74 år
Bosatt: I Borås
Plats på Bortås Arena: Ålgårdsläktaren

Grattis Lennart, du har vunnit en signerad matchtröja som ett tack för att du var ute tidigt med att förnya din seriebiljett.
– Tack, det känns roligt att bli uppskattad på det här sättet efter att ha varit med och stöttat Elfsborg under många år.

Hur länge har du haft seriebiljett?
– Har haft seriebiljett på Ålgårdsläktaren sedan arenan byggdes 2005, dessförinnan var jag på ståplats på gamla Ryavallen ifrån det att jag flyttade till Borås ifrån Jönköping 1976. Jag går på matcherna tillsammans med min granne Kjell som också har seriebiljett och det är en fin gemenskap när vi går till arenan och ser matcherna tillsammans. Vi har alltid mycket att snacka om och man ser otroligt bra ifrån de centrala platserna på Ålgårdsläktaren.

Vad har du för tankar inför säsongen 2020?
– Jag hoppas att det fortsätter att bli bättre, vi har sett en uppåtgående trend sedan 2018 och nu hoppas jag att vi kan vara med bland topp fyra. Jag gillar Falkenbergskillen Jesper Karlsson och tror att han kommer att fortsätta att utvecklas. Det är en riktigt rolig spelare att kolla på.

Vill du göra som Lennart och följa IF Elfsborg ifrån Ålgårdsläktaren 2020? Läs mer och köp seriebiljett på någon av arenans bästa sittplatser.