Inför säsongen 2020 gör IF Elfsborg en satsning på ungdomar genom framtidskortet på Elfsborgsläktaren. En av alla unga supportrar som köpt det förmånliga Framtidskortet är Erik Barker, 15 år ifrån Sandared!

Namn: Erik Barker
Ålder: 15 år
Bosatt: I Sandared
Plats på Bortås Arena: Elfsborgsläktaren

Grattis Erik, du har vunnit en signerad replicaboll som ett tack för att du köpte ditt kort innan nyår. 
– Tack, min mamma såg reklamen om framtidskortet och köpte det till mig i julklapp. Nu har även pappa seriebiljett på Elfsbortgsläktaren, så vi kommer att se matcherna tillsammans!

Hur kom det sig att du blev Elfsborgare och hur länge har du haft seriebiljett?
– Jag började att gå på en del matcher tillsammans med mitt fotbollslag ifrån Sandared och blev Elfsborgare. Jag gick sedan på fler och fler matcher ihop med min pappa. Först hade vi seriebiljett på sittplats men jag ville sedan flytta över till Elfsborgsläktaren.

Vad är det du gillar med ståplats?
– 
Jag gillar att vara en del av hela känslan på ståplats, det är annorlunda att följa matcherna därifrån. Jag vill vara med och stötta laget på ett helt annat sätt, det är mycket roligare.

Vad har du för tankar inför säsongen 2020?
– Jag har en väldigt positiv känsla inför säsongen. Laget avslutade 2019 väldigt bra och det ger större förhoppningar inför årets säsong.

Vill du göra som Erik och köpa framtidskortet för ungdomar 2020? Kortet gäller för dig som är 12-17 år. Läs mer och köp Framtidskortet för endast 400 kr