Lördag 22 februari kl. 14.30 inleds Svenska Cupen 2020 för ’di gule’. På grund av ombyggnation av Borås Arena kommer Brage-matchen att spelas i Rydahallen.  IF Elfsborg tar emot IK Brage och våra seriebiljettsinnehavare 2020 får förtur att hämta ut biljetter till matchen 

Jonas Kallin, evenemangsansvarig i IF Elfsborg berättar mer om upplägget kring Rydahallen.  
– Vi har under en lämgre period följt utvecklingen av ombyggnationen för Borås Arena och arbetat med alternativa spelplatser. En del av ombyggnationen är uppgraderingen av belysning, vilket gör att Borås Arena i dagsläget inte är spelbar mot IK Brage. Vår ambition har hela tiden varit att spela tävlingsmatcher i Borås. Vår bedömning är att det sportsligt och publikmässigt är det bästa alternativet att spela matchen i Rydahallen med 750 tillgängliga platser för publiken. Vi räknar med en fullsatt hall den 22e februari med bra stämning som kan lyfta fram spelarna.

– Vi har därför valt att bjuda våra seriebiljettsinnehvare på inträdet till matchen och biljetterna hämtas ut digitalt via förtur.  Efter förtursperioden kommer eventuellt kvarvarande biljetter att släppas upp till allmän försäljning via nätet. Det är med andra ord verkligen hög tid att säkra sin seriebiljett 2020 om man ännu inte gjort det.

De 750 platserna kommer att vara onumrerade i hallen, men likt på träningsmatcherna hänvisar vi våra aktiva supportrar till den vänstra delen av läktaren när du kommer ifrån huvudentrén. Räkna med att en stor del av de sektionerna kommer att vara stående publik.

Datum förtursperiod för dig med seriebiljett
Tisdag 11 feb 19.00
– Mail går ut med information om förtur till alla seriebiljettsinnehavare
Torsdag 13 feb – Fram till 23.59 den 13e har alla seriebiljettsinnehavare på sig att svara på mailet att de önskar hämta ut sin/sina biljetter.
Måndag 17 feb – Du får ett bokningsnummer och en länk den 14e som du använder för att hämta ut din onumrerade digitala biljett senast måndag 17 februari. OBS! Med reservation för att platserna kan ta slut, först till kvarn!
Tisdag 18 feb: Ev. kvarvarande biljetter släpps upp till allmän försäljning på elfsborg.se.

När det gäller cupmatchen mot Örebro SK 8 mars återkommer vi med information.

För frågor, maila biljetter@elfsborg.se eller ring 033-139191.

Har du ännu inte köpt seriebiljett? Det bästa sättet för att få tillgång till matchen i Svenska Cupen är att köpa seriebiljett 2020 idag för att kunna ta del av förtur. Läs mer och köp här