Intresset inför IF Elfsborgs cupmatch i Svenska Cupen 22 februari i Rydahallen är stort. Av de 750 platserna som är tillgängliga är i dagsläget en bit över 400 platser uppbokade. Vill du se matchen på plats? Det säkraste sättet att komma över en biljett inför det allmäna släppet på tisdag är att köpa seriebiljett för 2020 och ta del av förturen.

De 750 platserna kommer att vara onumrerade i hallen, men likt på träningsmatcherna hänvisar vi våra aktiva supportrar till den vänstra delen av läktaren när du kommer ifrån huvudentrén.

Datum förtursperiod för dig med seriebiljett
Tisdag 11 feb 19.00
 – Mail går ut med information om förtur till alla seriebiljettsinnehavare
Torsdag 13 feb – Fram till 23.59 den 13e har alla seriebiljettsinnehavare på sig att svara på mailet att de önskar hämta ut sin/sina biljetter.
Måndag 17 feb – Du får ett bokningsnummer och en länk som du använder för att hämta ut din onumrerade digitala biljett senast måndag 17 februari. OBS! Med reservation för att platserna kan ta slut, först till kvarn!
Tisdag 18 feb: Ev. kvarvarande biljetter släpps upp till allmän försäljning på elfsborg.se.

När det gäller cupmatchen mot Örebro SK 8 mars återkommer vi med information.

För frågor, maila biljetter@elfsborg.se eller ring 033-139191.

Har du ännu inte köpt seriebiljett? Det bästa sättet för att få tillgång till matchen i Svenska Cupen är att köpa seriebiljett 2020 idag för att kunna ta del av förtur. Läs mer och köp här