Vi närmar oss den första cupmatchen och det betyder att det endast är två månader kvar till allsvensk hemmapremiär mot Hammarby 13 april. Av tradition brukar många köpa seriebiljett, speciellt på ståplats, under den här perioden. Vi har passerat 400 sålda på Elfsborgsläktren, säkra din seriebiljett nu så ingår Svenska Cup-matchen mot IK Brage den 22 februari!

Eric Sjölin, SLO i IF Elfsborg, berättar mer om arbetet med att sälja seriebiljetter på Elfsborgsläktaren.
– Vårt strategiska mål är att nå 700 seriebiljetter på ståplats inför nästa säsong. Hela läktaren kommer att få ett lyft med det nya supportertorget och vi vill även ta nästa steg på ståplats med en växande klack. Det viktigaste nu att få många att köpa sin seriebiljett inför matcherna i Svenska Cupen som spelas i Rydahallen. Med seriebiljett har du förtur och får fri entré mot IK Brage. Det har varit bra gensvar ifrån våra supportrar där många ser fram emot en fullsatt Rydahall mot Brage i cupen! Vi har många som passat på att köpa seriebiljett de senaste dagarna och därmed på köpet fått en cupbiljett.

– En fokusgrupp i årets försäljning på ståplats är ungdomar. Syftet är att stärka återväxten på Elfsborgsläktaren genom framtidskortet som bara finns i 200 exemplar för ungdomar. Kortet kostar endast 400 kr. En stor del av korten såldes innan jul som julklappar men det finns fortfarande ett ca. 85 kort kvar. En fördel är att satsa på ungdomar är att det förhoppningsvis ger en merförsäljning med föräldrar, syskon och kompisar som också följer med till ståplats. Köp ditt framtidskort här. 

I slutet av januari kördes en swishkampanj för alla som swishade in sin seriebiljett. Här kommer vinnarna!

1. Jon Jönssons signerade skor 2019 – Mikael Törnqvist
2. Retrotröja storlek M – Sebastian Stenström
3. Signerad matchboll 2019 – Anita Rönnbäck
4. Två lösbiljetter till hemmapremiären mot Hammarby – Hans-Olof Andersson

Läs mer och köp din seriebiljett här.