Närmare 700 personer har nu biljett till lördagens Svenska Cupen-match i Rydahallen. De fåtal lösbiljetterna som finns kvar säljs endast i förköp. IF Elfsborg har dock reserverat 20 platser för de som löser seriebiljett inför Brage-matchen.

Det finns fortfarande ett fåtal lösbiljetter kvar till försäljning elfsborg.se. Vi har dessutom reserverat 20 biljetter till de som är på väg att köpa seriebiljett 2020. All försäljning av biljetter sker via nätet, det kommer inte att finnas några fysiska biljetter att köpa vid Rydahallen på lördag. Biljettlänk hittar du här.

Pris lösbiljetter:
Ordinarie: 
100 kr 
Ungdom/senior: 
50 kr

De 750 platserna kommer att vara onumrerade i hallen, men likt på träningsmatcherna hänvisar vi våra aktiva supportrar till den vänstra delen av läktaren när du kommer ifrån huvudentrén.

  • Se till att vara på plats tidigt för att bidra med logistiken vid parkering och inpassering. Parkerig sker vid Ryda Sportfält med kort promenad sista sträckan.
  • Vi uppmanar alla att ta fram sin digitala biljett i mobilen i god innan du kommer fram till inpassering i hallen. Insläppet öppnar 13,45.
  • Räkna med att det är ca. 10-14 grader varmt inne i hallen.
  • Det kommer att finnas två kiosker med enklare försäljning, en i varje hörn av läktaren.

När det gäller cupmatchen mot Örebro SK 8 mars återkommer vi med information.

För frågor, maila biljetter@elfsborg.se eller ring 033-139191.

Har du ännu inte köpt seriebiljett? Det bästa sättet för att få tillgång till matchen i Svenska Cupen är att köpa seriebiljett 2020 idag så ingår inträdet till matchen. Vi har 20 platser reserverade för de första som köper seriebiljett.  Läs mer och köp här.