Det händer mycket kring IF Elfsborg just nu, inte minst på Borås Arena där det byggs och satsas för fullt inför den Allsvenska säsongen. För att ta ytterligare kliv i utvecklingen av matcharrangemangen på Borås Arena är vi nu i behov av drivna och duktiga talanger som vill vara en del av IF Elfsborgs matchdagspersonal!

Är du intresserad av att arbeta för IF Elfsborg? Kolla in tjänsterna nedan.

Kioskpersonal

Vi söker kioskpersonal! Har du social förmåga och ett glatt humör? Till Borås Arenas alla kiosker söker vi nu personal som kan arbeta under IF Elfsborgs hemmamatcher. Du behöver vara minst 16 år då kassahantering ingår i tjänsten.

Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker fortlöpande, sänd oss din ansökan till nathalie.olofsson@elfsborg.se och ange ”kioskpersonal” i ämnesraden. Ansök senast 24 mars.

Biljettpersonal:

Vi söker biljettpersonal! Är du serviceinriktad, har god datavana och är minst 18 år? Till IF Elfsborgs alla hemmamatcher söker vi nu biljettpersonal till Borås Arena.
Arbetstid: 2 timmar innan matchstart fram till 1 timme efter avspark.

Intervjuer sker fortlöpande, sänd oss din ansökan till jonas.kallin@elfsborg.se och ange ”biljettpersonal” i ämnesraden. Ansök senast 24 mars.

Entrévärd:

Vi söker entrévärdar! Har du social förmåga, ett glatt humör, är serviceinriktad och har god datavana och är minst 18 år? Till IF Elfsborgs alla hemmamatcher söker vi nu entrépersonal till Borås Arena.
Arbetstid: 4 timmar innan matchstart fram till att matchen är slut.

Intervjuer sker fortlöpande, sänd oss din ansökan till jonas.kallin@elfsborg.se och ange ”entrévärd” i ämnesraden. Ansök senast 24 mars.

Arenavärd

Vi söker arenavärdar! Har du social förmåga, ett glatt humör, är serviceinriktad och är minst 18 år? Till IF Elfsborgs alla hemmamatcher söker vi nu arenavärdar till Borås Arena.
Arbetstid: 1.5 timmar innan matchstart fram till att arenan töms.

Intervjuer sker fortlöpande, sänd oss din ansökan till jonas.kallin@elfsborg.se och ange ”arenavärd” i ämnesraden. Ansök senast 24 mars.