Måndag 9 mars klockan 09.00 släpps lösbiljetterna till årets hemmapremiär mot Hammarby IF. Intresset är stort inför matchen som spelas annandag påsk, den 13 april. Säkra dina biljetter i förköp direkt när de släpps på måndag.

För närvarande byggs Borås Arena om och uppgraderas för att stå klar med flera positiva nyheter till årets hemmapremiär.  Bland annat kan publiken på Elfsborgsläktaren se fram emot ett nytt supportertorg i anslutning till ståplatsläktaren.

Jonas Kallin evenemangsansvarig i IF Elfsborg berättar mer:
– När vi släpper biljetterna till premiären så är vår prognos att det kommer bli drag efter bra platser. Hammarby har aviserat att det kommer ett stort bortafölje ifrån Stockholm och vi räknar med stort intresse från Elfsborgare, då det både är en klassisk stormatch och premiär efter uppgraderingen av Borås Arena.

– Jag vill också slå ett extra slag för seriebiljett, där en del främst på sittplats ännu inte bestämt sig. Det finns fortfarande bra platser att välja mellan men så fort vi släpper upp lösbiljetterna så är dessa de första som går åt och man kan då vara tvungen att vänta tills efter matchen för att få seriebiljett på den plats man vill ha.

Läs mer och köp seriebiljett här. 

Allsvensk hemmapremiär 2020
IF Elfsborg – Hammarby IF
13 april 14:30, Borås Arena
Biljetter släpps 9 mars 09.00 på elfsborg.se