På lördag klockan 13.30 spelar IF Elfsborg kvartsfinal i Svenska Cupen borta mot BK Häcken på Bravida Arena. Läs supporterinfon för praktisk information om matchbesöket.

Med anledning av coronaviruset (covid-19) följer IF Elfsborg läget kontinuerligt och håller oss uppdaterade med information från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter. Vi har en dialog med BK Häcken och kommer att uppdatera om vi får ytterligare information gällande matchen på lördag. Alla frågor rörande biljettförsäljning hänvisas till BK Häcken.

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Datum: Lördag 14 mars
Avresa: 11:45, från bussparkeringen nedanför Engelska skolan.
Matchstart: 13:30
Pris: 150 kr vuxen, 100 kr ungdom.
Matstopp: Nej
Pubuppladdning: Nej.
Upphämtning ut med vägen: Nej
Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med deras supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats innan avresa.

SPELPLATS: BRAVIDA ARENA

Kapacitet: 6 500 (2 000 ståplats)
Arenaskiss: 

 

HITTA TILL BRAVIDA ARENA MED BIL

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ VÄGBESKRIVNING
För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.
För dig som kommer på Hjalmar Brantingsgatan från västra Hisingen rekommenderar vi parkeringen vid Volvo Penta, denna parkering ligger i nästa anslutning till arenan vid Lundbybadet och här är det fri parkering! Det finns även avgiftsfria parkeringsplatser längs med Gropegårdsgatan. BK Häcken har parkeringsvärdar vid eventuella frågor. 

BILJETTER

Förköpsbiljetter rekommenderas, och de kan köpas på följande länk (välj ”C – ståplats borta”): https://bkhacken.ebiljett.nu/Tickets/Choose/29?S=0
Biljetter säljs via ticketmaster.se, IF Elfsborgs supportrar uppmanas till att köpa förköp, vilket är både smidigare och billigare. På matchdagen säljs biljetter i biljettkassan i anslutning till bortasektionen som öppnar klockan 13.00

Bortasektionen
Sektion C (Ståplats). Vid större bortaföljen finns möjlighet att tilldelas fler sektioner.
Entré bortasektionerna: Entré C.
Kapacitet sektion C: 900 ståplatser.

Tifo på bortasektionen
Mått på sektion: 30 meter banderollyta.
Staket: Räcke.
Reklamskyltning framför sektionen: Nej.
Läktarkonstruktion: Ståplats.

 

SUPPORTERSERVICE

Eric Sjölin SLO  kommer att fnnas på plats, nås på numer 0734017718.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE.