Torsdag 5 mars presenterades årets matchtröja på Borås Kongress.  Många har uppskattat de historiska och regionala detaljerna vilket märks. Närmare 180 Elfsborgare än så länge har valt att förboka årets replica för att vara bland de första som får köpa tröjan innan den släpps i butik. Läs mer om vilka orter där flest Elfsborgare förbokar.

Tony Johansson ifrån IF Elfsborgs samarbetspartner, Intersport i Borås, berättar mer om intresset
– Sedan matchtröjan visades på Borås Kongress är det många som hört av sig och haft frågor kring förbokningen. Jag har till exempel haft supportrar ifrån hela Sverige som mailat in och velat få den skickad men vi har även haft kunder som kommit in i butiken och velat köpa replican redan nu. Fantastiskt kul med stort intresse, men alla får dock ge sig till tåls till den 26 mars, då ser vi fram emot en trevlig utlämning i vår butik i Knalleland. Först därefter kommer den ut i butik och upp på nätet avslutar Tony.

Kommer du ifrån Västergötland?
Finns det fler Elfsborgare i Tranemo än i Ulricehamn? Vilken stad på uppe på ”schlätta” är det starkaste Elfsborgsfästet? Vilken stadsdel i Borås är egentligen mest gul?  Du är med och avgör!
Förhandsboka din replica och vi sätter den ort eller den stadsdel du väljer på kartan! Just nu är ställningen följande:

Topp fem orter i Västergötland
Ulricehamn
Falköping
Bollebygd
Sexdrega
Jonslund

Topp fem orter i Borås Stad 
Norrmalm
Trandared
Sjöbo
Sjömarken
Dalsjöfors

Förhandsboka din matchtröja idag och få den levererad av en spelare
De 150 första som förhandsbokade årets replica kommer att få den levererad i en snygg förpackning, med en skriven hälsning av en spelare. Vi har nu passerat 150 bokningar men spelarna kommer även att finnas på plats hos Intersport den 26e mars från 17.00 för att skriva autografer till alla som väljer att förboka sin tröja.
Supporterreplica innebär att det är den variant av matchtröjan som finns till försäljning för supportrar under året.  Det som skiljer mot den matchtröja som spelarna kommer att bära är att det tillkommer några fler sponsortryck, bland annat allsvenskans centrala avtal.  Tröjmodellen är framtagen av Umbro i samarbete med IF Elfsborg och kommer att säljas av vår samarbetspartner Intersport i Borås. Läs mer och förboka i vårt fomulär