Just nu finns möjlighet att förboka årets matchtröja, närmare 190 Elfsborgssupportrar har än så länge sett till att vara bland de första som får köpa årets replica. Under fredagen skrev alla herrspelare i truppen personliga hälsningar som följer med vid utlämningen av tröjan.

Den 5 mars förhandsvisades årets matchtröja på Borås Kongress och sedan dess har supportrar haft möjlighet att förboka åres replica. Närmare 190 personer har än så länge valt att stötta IF Elfsborg genom att förhandsboka att de ska köpa tröjan. Den planerade utläningen av tröjor startar 26 mars och pågår två veckor framåt hos Intersport i Knalleland. På grund av rådande situation i Corona-tider öppnar IF Elfsborg upp möjligheten att få tröjan skickad med posten mot fraktavgift. Kontakta eric.sjolin@elfsborg.se för mer info.

Vill du förboka årets matchtröja och få en hälsning av en spelare? Läs mer och förboka åres replica här.