Efter lördagens förlust i träningsmatchen mot Ulricehamn tog damlaget revansch redan dagen därpå i DM-matchen mot IFK Öxnevalla.

IF Elfsborg dam gästade under söndagen Kinna för tävlingsmatch mot IFK Öxnevalla i den andra och sista gruppspelsmatchen i DM. IF Elfsborg imponerade stort och gjorde hela matchen igenom en mycket fin laginsats mot ett lag man senare möter i seriespelet. Gårdagens vinst innebär att IF Elfsborg står som segrare i grupp 12, med 6 poäng och hela 20-0 i målskillnad på två matcher och får i ett senare slutspel (omgång 1) möta Södra Ving/Timmele (Datum och tid ej klar).

IFK Öxnevalla – IF Elfsborg (DM Intersport Cup) 0-14
Kunskapens Hus, Kinna
Målskyttar: Sara Isaksson, Sara Jardving (4), Mathilda Ståhlbom Karlsson (2), Leann Nyström, Evelina Brink (2), Johanna Kalinskij Köhlquist, Ebba Johansson (2), Tea Skoglund.

Truppen:
1. Lia Wiking, 30. Sanna Öjersson, 3. Fanny Johansson , 4. Cornelia Lind Kékesy, 5. Sara Isaksson, 7. Sara Jardving, 8. Linn Sångberg, 10. Mathilda Ståhlbom Karlsson, 11. Leann Nyström, 13. Evelina Brink, 14. Donika Shala, 16. Olivia Gurtata, 17. Sandra Steen, 18. Moa Skoglund, 19. Johanna Kalinskij Köhlquist, 20. Ebba Johansson, 21. Tea Skoglund