Under parollen, ”Varje medlem räknas – Tillsammans för IF Elfsborg” uppmanar Guliganerna med ordförande Isak Edén i spetsen idag alla Elfsborgare att visa extra stöd genom att bli medlemmar i föreningen och sätta nytt medlemsrekord.  ”Man bli varm inombords  när man ser den typen av initiativ ifrån våra supportar” säger Stefan Andreasson, klubbchef i IF Elfsborg!

2604 medlemmar, där har vi den högsta noteringen för antalet medlemmar i IF Elsborg under ett år. Ett rekord som sattes under guldåret 2012. Nu är det helt andra utmaningar än bara de sportsliga som IF Elfsborg och andra föreningar tampas med. Under tisdagen gick Guliganerna ut med en uppmaning till alla Elfsborgare, att visa extra stöd under den svåra perioden, genom att bli medlemmar och sätta ett nytt rekord. Läs hela Guliganernas uppmaning här.

Isak Edén, ordförande i Guliganerna och berättar mer om initativet ”varje medlem räknas…”
– Vi har filat på det här sedan någon vecka tillbaka och med gårdagens nyhet om att alla anställda i föreningen sänker sina löner för att bidra blev vi än mer peppade att köra igång och att försöka övertyga minst 650 Elfsborgare att ta steget att bli medlemmar.  Vi vet att det kommer att krävas ett hårt arbete under en period med olika insatser för att stötta IFE extra. Vi väljer att börja med medlemskapet eftersom det är något grundläggande i en förening som ger såväl ett ekonomist stöd som en stark symbolik av tilhörighet. Många Elfsborgare har nog tänkt genom åren att de där 300 kronorna som ett vuxenmedlemskap kostar borde man kunna bidra med. Nu om någonsin, är det dags att ta det steget.

– Till alla som redan är medlemmar uppmanar vi att man skriver in en extra familjemedlem eller värvar någon helt ny. Alla kan bidra för att vi ska slå rekordet.

Stefan Andreasson, klubbchef i IF Elfsborg välkomnar initiativet ifrån supporterled med öppna armar
– Den uppkomna situationen leder till stora utmaningar för oss som förening för tillfället. Vi arbetar med en rad åtgärdet både för att sänka kostnader, arbeta med våra ordinarie intäkter och med extra insatser. Man bli varm inombords när Guliganerna kommer och berättar att de vill göra en insats med att försöka värva över 600 medlemmar. Vi är verkligen tacksamma mot var och en som blir medlem nu och bidrar på olika sätt.  Vi har pratat mycket om Vi Tillsammans i Elfsborg under många år, och det är nu det ställs lite på sin spets.  Därför är jag otroligt stolt att se hur spelare, ledare, personal och supportrar sluter upp för att hjälpa sin omgivning och IF Elfsborg. Vi gör det tillsammans helt enkelt.

Läs mer och bli medlem idag – du med!